Nordsjællandske Bivenner

Du er her: Hjem > Arkiv > Aktiviteter i NBV regi > Begynderkursus 2016
menulink

Begynderkursus 2016

Kurset er fuldtegnet

Du kan evt. blive skrevet på venteliste

Tilmelding nødvendig. Deltagerantallet er begrænset til 25.

Det er ikke svært at være biavler, men det er vigtigt at starte rigtigt. Vi anbefaler, at man tilmelder sig et begynderkursus. Med kursusstart i marts 2016, vil du være klar til at anskaffe en bifamilie omkring 1. maj og passe den, samtidig med at du gennemfører den praktiske del af kurset. 

Kurset starter med tre lørdage i Fuglevad Vandmølle, Møllevej 4, Kgs. Lyngby, og efterfølges af praktisk undervisning i sommermånederne fra slutningen af april til midt i august i foreningens bigård i Brede Park ved Brede Værk, I.C. Modewegs Vej, Kgs. Lyngby.  

Teoridagene afholdes på de tre lørdage den 19. marts og den 2. og 16. april fra 10:00 til 15:00 i Fuglevad Vandmølle. (Der er åbent fra kl. 9:30.)

Den praktiske del afholdes i foreningens skolebigård i Brede Park. Skolebigården er åben på torsdags aftener fra kl. 18:30 til ca. 20:30.

Se her hvor vi holder til.

Hvad koster det?

Den samlede kursuspakke koster i alt 1.200 kr. 

Kursuspakken omfatter:
- medlemskab af Danmarks Biavlerforening (710 kr) i 2016
- medlemskab af Nordsjællandske Bivenner (150 kr) i 2016
- en kursusafgift (340 kr) til dækning af kursusmateriale.

Hvis en ekstra voksen fra samme husstand eller samme institution deltager betales kun kursusafgiften på 340 kr. Børn ifølge med en voksen deltager gratis. 

Bemærk, at medlemskab af Danmarks Biavlerforening og Nordsjællandske Bivenner tegnes gennem Danmarks Biavlerforening, mens kursusafgiften indbetales på Nordsjællandske Bivenners konto. De tilmeldte får direkte besked om, hvordan og hvornår betalingen skal være foretaget.

Yderlig oplysninger og tilmelding til:

Bodil Branner
Ved Smedebakken 7A
2800 Kgs. Lyngby
Mobil 30 62 76 92

e-mail: bodil.branner snabel-a me.com

 

« forrige  |   top  |   næste »

Powered by CMSimple | Template by CMSimple | Login